Es Tast de na Silvia, producte local i ecològic, i cuina slow

Tast Silvia 3 Tast Silvia 4 Tast Silvia 5

Al menys una vegada cada temporada, m’agrada anar a Es Tast de Na Silvia, per provar coses noves, menjar bé, i fer sa xerradeta amb en Toni i na Silvia, que sempre és agradable. Enguany estan oferint un menú degustació a 25€ amb el pa (ecològic i fet a casa) amb oli, de benvinguda, 3 entrants i 2 segons per a triar (si els vols tots 2, et costa 33€).

El menú canvia cada setmana, i reflecteix sempre l’aposta per la cuina SlowFood, pel producte ecològic, local i de proximitat, amb un resultat excel·lent. Jo he provat el d’aquesta setmana, i és tot autenticitat, sabor, olor, qualitat, vistositat i bona presentació. Això és el que he menjat: pa ecològic fet a casa amb oli d’Olivaret, sal des Trenc i olives trencades de Mallorca, tot damunt una rajola; còctel tebi de poma dins un bòtil amb una canyeta; amanida amb verd, fruites i cereals dins un got; caneló de pollastre ecològic amb bolets de Menorca; panadera de congre (s’altre segon era un garrinet cruixent amb figues i crema de patata, que també me feia molta gana, però vaig optar per provar una cosa nova, el congre); i ensiamada calenteta amb el seu gelat, també d’ensiamada.

Un any més, he disfrutat molt, i m’he quedat amb sa sensació de que van a més, que de cada vegada ho fan més bé i més bò. On arribaran?

Esta entrada fue publicada en Gastronomía y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *